Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont a Százszokép Kiadó és a Lapker Zrt/Sprinter Kft. szolgáltatása.

VÁLTOZÁS AZ ÁTVÉTELBEN: Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is.
Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérnek a Pick Pack Ponton.
Cégnévre szóló rendelés esetén céges dokumentum bemutatása is szükséges lehet az átvételkor.
Újdonság: Most már PlayersRoom/PlayMax/Sportfactory és Coop Star üzletekben is átvehetők a küldemények.

P-1
Így már az ország 170 városában megtalálható több, mint 540 Pick Pack Pont-on vált lehetővé a honlapunkon megrendelt kiadványok személyes átvétele.
A Pick Pack Pont, átvételi pontok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, illetve PlayersRoom/PlayMax/Sportfactory és Coop Star üzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg, másrészt pedig OMV és AVANTI töltőállomások, melyek a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az Inmedio és Relay hírlapüzletek a legtöbb esetben hétfő-vasárnapig, 8-20 óráig, a PlayersRoom/PlayMax/Sportfactory ruházati üzletek 10-21 óráig, a Coop Star élelmiszer üzletek hétköznap 6.15-19 óráig tartanak nyitva.

Az OMV és AVANTI és töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0-24 nyitva tart.

Év közben jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül, várhatóan 14 óráig megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba.

A Pick Pack Pontokon sok helyen bankkártyával is lehet fizetni. Ezzel kapcsolatban szintén a http://www.pickpackpont.hu/ honlapon vagy a Lapker/Sprinter ügyfélszolgátánál tud tájékozódni.

Sprinter Kft. ügyfélszolgálat, Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban:

Telefon: 06-1-803-6300
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

A szolgáltatás ára most 800 Ft,
a rendelt kiadványok számától és a kért átvételi pont helyétől függetlenül.