CÉGINFORMÁCIÓK

Százszorkép kiadó

Cégünk a stílusos ajándékozás örömével kívánja szolgálni az embereket. Széles választékát kínáljuk az egyedi tervezésű, igényes kidolgozású, minőségi anyagokból készült képeslapoknak, poszter sorozatoknak, naptáraknak.

Rohanó világunkban gyakran nap, mint nap megyünk el – sokszor tudomást sem véve róla – hazánk olyan különleges értékei mellett, melyekre méltán lehetnénk büszkék. Cégünk arra törekszik, hogy felhívja a figyelmet ezekre a valódi magyar kincsekre. Célunk ezen értékek megőrzése, képviselete és közvetítése. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásunk egy-egy apró, maradandó, szép emlékkel gazdagíthassa a hazai közönséget és az országunk iránt érdeklődő, idelátogató külföldieket. Munkánkkal igyekszünk hozzájárulni nemzeti és kulturális örökségünk népszerűsítéséhez, melyet termékeink jellegzetes, de a megszokottól kissé eltérő külleme is fémjelez.

Saját grafikai stúdiónkban kreatív fotósaink és grafikusaink folyamatosan bővítik termékskálánkat új kiadványokkal és a meglévők frissítésével. Ennek köszönhetően a tavalyi évben már megjelentek a hazai piacon jó minőségű, ízléses csomagolópapírjaink, illetve különleges hangulatot közvetítő kalendáriumaink is. Termékeink forgalmazásához különböző méretű, speciális igényeket is kielégítő állványokat biztosítunk.

Jelenlegi és jövőbeli vásárlóink magas színvonalú kiszolgálása érdekében országos terjesztői hálózattal rendelkezünk. Megbízható üzletkötőink rugalmasan állnak vásárlóink rendelkezésére az eredményes együttműködés érdekében.

Szívesen veszünk bármilyen hozzászólást, ötletet kínálatunkkal kapcsolatban. Észrevételét megteheti írásban az info@szazszorkep.hu email-címen illetve a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeink egyikén munkatársaink készséggel válaszolnak minden termékünket érintő kérdésére.

“A léleknek is rétegesen kell öltözködnie,
álomba, emlékbe, hagyományba”
(Kányádi Sándor)