CÉGEKNEK

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk kiadónkat egy rövid bemutatkozó anyagon keresztül.

Cégünk a stílusos ajándékozás örömével kívánja szolgálni az embereket. Széles választékát kínáljuk az egyedi tervezésű, igényes kidolgozású, minőségi anyagokból készült képeslapoknak, poszter sorozatoknak, naptáraknak.

Rohanó világunkban gyakran nap, mint nap megyünk el – sokszor tudomást sem véve róla – hazánk olyan különleges értékei mellett, melyekre méltán lehetnénk büszkék. Cégünk arra törekszik, hogy felhívja a figyelmet ezekre a valódi magyar kincsekre. Célunk ezen értékek megőrzése, képviselete és közvetítése. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásunk egy-egy apró, maradandó, szép emlékkel gazdagíthassa a hazai közönséget és az országunk iránt érdeklődő, idelátogató külföldieket. Munkánkkal igyekszünk hozzájárulni nemzeti és kulturális örökségünk népszerűsítéséhez, melyet termékeink jellegzetes, de a megszokottól kissé eltérő külleme is fémjelez.

Saját grafikai stúdiónkban kreatív fotósaink és grafikusaink folyamatosan bővítik termékskálánkat új kiadványokkal és a meglévők frissítésével. Ennek köszönhetően az elmúlt években a már nagy sikert aratott falinaptárak és sok más termékünk mellett megjelentek a jó minőségű, egyedülálló határidőnaplóink is.

Az idén is számos újdonsággal és különlegességgel igyekszünk kedveskedni leendő ügyfeleinknek, kiemelt figyelmet fordítva céges partnereinkre is. Kiadónk a naptárak és agendák tervezésénél is a sajátosan magyar kulturális értékek és emlékek megismertetésére és megőrzésére helyezte a hangsúlyt, mint például a manapság nagyon közkedvelt és divatos anno és retro sorozatok megvalósításával.
Kiadványainkról bővebb információkkal honlapunkon, a www.szazszorkep.hu címen Ön is meggyőződhet egy alkalmas pillanatban, kínálatunkat áttekintve.

Igény esetén az Ön cége logojával, egyedi üzenetével tesszük kiadványainkat valóban exkluzív, egész évben szemrevaló ajándékká partnerei számára.
Vállaljuk továbbá igény szerinti példányszámban egyedi-céges (akár hozott fotókból összeállított, akár saját fotózás alkalmával készített képekből) naptárak készítését is.