Kutyák-Macskák-Mackók 2013 Naptár Fotópályázat

Magyarország kedvencei sorozat

Kutyák-Macskák-Mackók 2013 Naptár Fotópályázat

A fotópályázat arra hivatott, hogy lehetőséget nyújtson minden tehetséges fotósnak, aki szívesen készít képeket macskákról, kutyákról, mackókról és szívesen nézegetné kedvenceit egy naptár keretén belül. A kiválasztott legjobb fotókból készült összeállítás elismeréseként megjelentetünk három szép 2013-as kiadványt, melyben népszerűsítjük nyertes pályázóinkat.

 Ki és hogyan szavazhat?

Szavazni csak azon felhasználók tudnak, akik a Százszorkép honlapján regisztrálnak. A szavazás az adott fotó megtekintésénél megjelenő „like” gombra kattintva történhet.
Természetesen egyszerre több fotót is „like”-olhatsz, de fényképenként csak egy érvényes
szavazatot adhatsz le.

VÁLTOZÁS, ÚJ LEHETŐSÉG:

A pályázat során a Facebook által nyújtott szolgáltatások ( pl:„like” lehetőség) sajnos rengeteg problémát okozott -  szavazatok számlálásának kiszámíthatatlanságát eredményezte -ezért játékosaink kérésének eleget téve elkészítettük saját szavazó-számláló rendszerünket.

Sajnos ezáltal a régi szavazatok elvesztek, de reméljük, hogy most már biztonsággal és korrekten folytathatjuk a játékot, pályázatot. Idő még van bőven. Bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül még jó sok szavazatot gyűjteni.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

 1. Regisztrálj a játékra és a regisztráció során tölts fel az általad választott kategóriában (cica, kutya vagy maci) egy (és csakis 1 darab!) fényképet a www.szazszorkep.hu/jatek  oldalunkra, maximum 1 MB méretben. (Ne feledd, hogy az eredeti képednek minimum 2500x2500 pixel nagyságúnak kell lennie.)
 2. Ha új játékos vagy, először mindenképpen regisztálnod kell, majd feltölteni a képeket.
 3. Ha már regisztrált tag vagy lépj be és máris töltheted fel a képet. (Ha elfelejtetted a jelszavad és a felhasználó neved, kérj újat!)

 

Százszorkép Kutyák-Macskák- Mackók 2013 Naptár fotópályázat játékszabályai:

Készíts kedvenc cicádról, kutyádról vagy plüss mackódról egy fényképet és töltsd fel a Százszorkép honlapra www.szazszorkep.hu/jaték , hogy a legjobb fotók megjelenhessenek három 2013-as Százszorkép naptárban.

 1. Minden feltöltött képre szavazni lehet és az első 13 legtöbb „like”-ot kapott cicás, kutyás és macis fénykép bekerül egy-egy 2013-as naptárba. Vagyis az első 13 legtöbb „like”-ot kapott cicás, az első 13 legtöbb „like”-ot kapott kutyás és az első 13 legtöbb „like”-ot kapott macis  fotó (fotós) nyer!
 2. Minden feltöltött kép a www.szazszorkep.hu/játék weboldalon részt vesz a versenyben. Ezzel egyidejűleg a pályázó a feltöltött kép jogáról lemond, annak szabad felhasználását a Százszorkép Kiadónak átadja.
   

A fotókat három kategóriában várjuk:

 1. Kutya
 2. Cica
 3. Plüss mackó
   

A nevezés feltételei.

 1. Minden játékos elismeri, hogy a kép, amit a weboldalra feltölt, az kizárólag a saját tulajdonát képezi. Ellenkező esetben az illető diszkvalifikálható.
 2. A pályázatra kizárólag kutyáról, macskáról vagy plüss maciról készült képek nevezhetők.
 3. Nyomdatechnikai okok miatt minden nevezőnek kötelessége a képét 2500x2500 pixel minimális méretben elkészíteni, de a honlapra feltölthető kép nagysága nem haladhatja meg a 1 MB-ot. Ha a pályázó képe bekerül a legjobb 13 közé, akkor a megfelelő minimum 2500x2500 pixeles felbontású kép biztosításáért kapcsolatba lépünk vele.
 4. A pályaművek csak digitális technikával és a megadott technikai paramétereknek megfelelő minőségben készült alkotások lehetnek.
 5. A pályázaton való részvétel ingyenes.

 

Ki és hogyan szavazhat?

Szavazni csak azon felhasználók tudnak, akik a Százszorkép honlapján regisztrálnak és rendelkeznek Facebook profillal. A szavazás az adott fotó megtekintésénél megjelenő „like” gombra kattintva történhet.
Természetesen egyszerre több fotót is „like”-olhatsz, de fényképenként csak egy érvényes
szavazatot adhatsz le.

A pályázat során a Facebook által nyújtott szolgáltatásokat ( pl:„like” lehetőség) veszünk igénybe, mely szolgáltatások nem megfelelő működéséért a Százszszorkép csapata nem vállal felelősséget.

 

Mit nyerhetsz?

 1. Egy gyönyörű Magyarország kedvencei 2013-as naptárat, melyben az adott kategória (kutya, cica, vagy maci) 13 nyertes fotója szerepel, köztük a Te nyertes fotóddal, valamint lehetőséget a képeid népszerűsítésére.

A nagyobb siker érdekében az alábbiakat javasoljuk!

 

 1. Oszd meg a fényképedet a Facebook üzenő faladon, küldd el a linkjét ismerőseidnek, és buzdítsd őket, hogy „likeolják” a honlapunkon a fényképed! 
 2. Ha ismerőseiddel és kedvenceikkel is harcba szállnál, akkor hívd meg őket is a játékba játszani, vagy ha csak több szavazatot szeretnél gyűjteni, akkor hívd el őket szavazni a honlapunkra!

Miért jár kizárás a játékból?

 1. Nem saját tulajdonú fénykép feltöltése.
 2. Közízlést-, törvényt-, vagy a játék szervezőit sértő, agresszív elemeket tartalmazó vagy ilyen és ehhez hasonló cselekményre buzdító fénykép feltöltése.
 3. Egy és ugyanazon kategóriában történő több fénykép nevezése.

Meddig tart a játék?

A játék 2012. június 10. 0 órától 2012. augusztus 10. éjfélig tart. Az ezután beérkező
szavazatok és fotók a játékban nem vesznek részt.

Eredményhirdetés: 2012. augusztus 21.  A nyertesekkel személyesen vesszük fel a kapcsolatot.

A pályázat célja:

Azon túl, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az állatokra és az állatok védelmére, kapcsolatainkkal szeretnénk referenciát adni tehetséges és lelkes fotósoknak egy minőségi és a hazai piacon elismert kiadvánnyal.  Nem titkolt célunk az is, hogy a honlapunkon/játékunkon keresztül kiépítsünk egy közösséget azok számára, akiknek hasonló az érdeklődési körük, szeretik az állatokat, és szívesen nézegetnek naptárakat kedvenceikről otthonukban, szobájuk falán is.

Százszorkép Kiadó